930×122 CAPRA 5

cfr

SURPRIZĂ PENTRU CĂLĂTORI

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2018”, CFR Călători introduce în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018 reduceri tarifare la trenurile care au ca destinație/plecare sau care tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Citiți și: S-au trezit cu poliția pe cap!

Reducerile se acordă astfel:

-25% de luni până joi pentru călătoriile pe rută directă la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una dintre staţiunile montane de pe ruta Sinaia – Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Citiți și: Ceferiștii declanșează greva! Călătorii vor fi afectați

-31% până la 56% zilnic pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia și Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Exemple:

-pe ruta București – Predeal preţul biletului cu această ofertă este de 30,60 de lei, cu 8,90 de lei mai puţin faţă de preţul întreg.

-pentru ruta Constanţa – Braşov sau Bucureşti Nord – Piatra Neamţ preţul biletului este de 60,45 de lei, cu 18,85 de lei mai puţin față de tariful întreg.

-pentru ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 de lei, cu 15,60 de lei mai puţin față de tariful întreg.

Oferta completă poate fi citită AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90