930 x122 grota rece

politia

SUTE DE ȘOFERI TRAȘI PE DREAPTA. POLIȚIA ARGEȘ TAIE ÎN CARNE VIE

Sute de șoferi trași pe dreapta. Poliția Argeș taie în carne vie. În ultimele 48 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră din județ au dat peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 88.000 de lei.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 19 permise de conducere şi retrase 6 certificate de înmatriculare.

Mai multe dosare penale au fost deschise pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Astfel de cazuri au fost înregistrate pe DN 7C în comuna Merișani (cu un șofer de autoturism în vârstă de 54 de ani din comuna Corbeni), pe strada Buna Vestire din comuna Bradu (cu un șofer de 48 de ani, din localitate, tot la volanul unui autoturism), pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș (cu un șofer din Pitești de 49 de ani care conducea o autoutilitară) și pe strada Albești tot din Curtea de Argeș.

Acest din urmă caz a fost și mai grav decât celelalte: un bărbat de 20 de ani din comuna Valea Iașului conducea un moped nu „doar” aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ci și fără să aibă permis.

Amintim că, potrivit legii, conducerea pe drumurile publice fără permis de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Salutăm acțiunea din weekend a Poliției Argeș. Se poate! Pe de altă parte, așteptăm în continuare ca Poliția lui Tudorel Pieleanu să comunice opiniei publice rezultatul anchetei în cazul polițiștilor care au „închis” ochii în timp ce un taximetrist încălca grosolan legea rutieră chiar sub nasul lor (imagini și subiectul pe larg, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90