EcoMoto 930×122

agenții loto

TOATE AGENȚIILE LOTO, ÎNCHISE

Printr-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției noastre, Loteria Română informează: “Începand de astazi, 18.03.2020, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Citiți și: E oficial! Premieră națională în istoria Loteriei Române

Prin urmare, începând de astăzi agențiile loto sunt închise.

Pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de joi, 19.03.2020, facem precizarea că aceste trageri vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc.

Citiți și: Alexandru Rafila despre valul 6: „Situația din spitale este sub control”

Plata câștigurilor se va face exclusiv la agențiile proprii-casierie reședință de județ, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul companiei www.loto.ro.

De asemenea, la nivelul aparatului central se vor efectua plăți de luni până joi în intervalul orar 8:30-14 și vineri în intervalul 8:30-13, în conformitate cu plafoanele stabilite și comunicate pe site-ul www.loto.ro, la rubrica Info Loto-Plata Câștigurilor”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90