930 x122 grota rece

auto

ULTIMA ORĂ: SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ARGEȘ, LA PERMISE

Ultima oră: Se întâmplă în Argeș, la Permise. La această oră, prima dată disponibilă pentru șoferii argeșeni care vor să își preschimbe permisul de conducere auto este abia 3 august 2018. Informația este publică pe site-ul Prefecturii Argeș, site pe care este afișat programul de rezervări online.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Până atunci nu există nicio altă dată disponibilă, semn că problema aglomeraţiei nu a fost rezolvată.

Având în vedere situația, sunt argeșeni care preferă să se adreseze serviciilor de Permise și Înamtriculări Auto din București sau din alte județe.

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

Inclusiv Prefectura Argeș le recomanda șoferilor argeșeni ”să se adreseze ghișeelor deschise în București, la sediul DRPCIV de pe strada din Pipera, nr. 49, acolo unde se află și centrul de producție, urmând ca titularul să primească în aceeași zi permisul reînnoit.”

Amintim că în Argeș mai există o situație neplăcută la capitolul permise auto: problema obţinerii permisului de conducere auto. Majoritatea candidaţilor trec de proba teoretică, dar întâmpină mari dificultăţi atunci când vine vorba de proba practică, de traseu.

Cel mai grav este că cei care nu reuşesc să ia calificativul ,,admis” din prima încercare, şi se află mulţi în această situaţie, sunt nevoiţi să aştepte chiar şi şase luni până la reprogramarea examenului (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90