New Profesional Consult 930 x 122

amenda

UN ALT ȘOFER DE MAXI-TAXI AMENDAT ÎN ARGEȘ

Nu ne vine să credem: un alt șofer al unui microbuz maxi-taxi care face curse regulate în județul Argeș a fost sancționat de polițiști!

Citiți și: Amendă pentru cei ce refuză să le dea informații recenzorilor

Șoferul a primit vineri, 20 septembrie 2019, o amendă de 9.000 de lei după ce polițiștii rutieri piteșteni l-au prins transportând un număr de călători mai mare decât numărul de locuri pe scaune. În vârstă de 42 de ani, din comuna Suseni, șoferul făcea curse regulate pe ruta Pitești – Rociu.

Cei 10 pasagerii care călătoreau în picioare au fost coborâți din microbuz și urcați într-un alt maxi-taxi, cu locuri pe scaune.

Citiți și: Amenda pentru graffitiuri va crește de până la 12 ori

Biroul de presă al Poliției Argeș nu precizează numele firmei care are în proprietate acest microbuz maxi-taxi.

Este al doilea șofer de maxi-taxi sancționat în Argeș din același motiv în numai două zile. Precedentul caz, de miercuri, 18 septembrie 2019, este al unui șofer de pe ruta Bascov – Curtea de Argeș (AICI, subiectul pe larg).

Săptămâna trecută, am atras din nou atenția că Poliția condusă de Tudorel Pieleanu nu face mai nimic împotriva neregulilor din transportul maxi-taxi din Argeș (AICI, amănunte). Subit, polițiștii s-au „trezit” și au început să oprească în trafic microbuze maxi-taxi și să amendeze. Vom urmări subiectul pentru a vedea dacă este doar un foc de paie sau dacă Poliția argeșeană a început să facă, în sfârșit, un obicei din a controla mizerabilul transport în regim maxi-taxi din Argeș. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90