930X122 MAIA

amenda

UN ALT ȘOFER DE MAXI-TAXI AMENDAT ÎN ARGEȘ

Nu ne vine să credem: un alt șofer al unui microbuz maxi-taxi care face curse regulate în județul Argeș a fost sancționat de polițiști!

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Șoferul a primit vineri, 20 septembrie 2019, o amendă de 9.000 de lei după ce polițiștii rutieri piteșteni l-au prins transportând un număr de călători mai mare decât numărul de locuri pe scaune. În vârstă de 42 de ani, din comuna Suseni, șoferul făcea curse regulate pe ruta Pitești – Rociu.

Cei 10 pasagerii care călătoreau în picioare au fost coborâți din microbuz și urcați într-un alt maxi-taxi, cu locuri pe scaune.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Biroul de presă al Poliției Argeș nu precizează numele firmei care are în proprietate acest microbuz maxi-taxi.

Este al doilea șofer de maxi-taxi sancționat în Argeș din același motiv în numai două zile. Precedentul caz, de miercuri, 18 septembrie 2019, este al unui șofer de pe ruta Bascov – Curtea de Argeș (AICI, subiectul pe larg).

Săptămâna trecută, am atras din nou atenția că Poliția condusă de Tudorel Pieleanu nu face mai nimic împotriva neregulilor din transportul maxi-taxi din Argeș (AICI, amănunte). Subit, polițiștii s-au „trezit” și au început să oprească în trafic microbuze maxi-taxi și să amendeze. Vom urmări subiectul pentru a vedea dacă este doar un foc de paie sau dacă Poliția argeșeană a început să facă, în sfârșit, un obicei din a controla mizerabilul transport în regim maxi-taxi din Argeș. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA