EcoMoto 930×122

accident

UN POLIȚIST LOCAL ȘI-A PIERDUT PARȚIAL MEMORIA

După cum v-am informat, azi-dimineață un autoturism al Serviciului de Ordine Publică al Poliției Locale Pitești a fost implicat într-un accident de circulație. S-a întâmplat la ieșirea din cartierul piteștean Trivale către Cornul Vânătorului. Revenim acum cu noi detalii și fotografii de la fața locului.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Conducând un Opel Astra dinspre comuna Băbana către Pitești, o șoferiță a pierdut controlul asupra volanului (cauza va fi stabilită de polițiștii rutieri), autoturismul a intrat pe contrasens și a lovit mașina Poliției Locale. Șoferița, care are 27 de ani și este din comuna Moșoaia, a scăpat teafără și nevătămată.

În urma impactului, polițistul de la volan, în vârstă de 40 de ani, din Pitești, ar fi suferit un șoc și ar fi avut o pierdere parțială de memorie: pentru un timp pur și simplu nu și-a mai amintit accidentul! Ulterior și-a revenit. Celălalt ar fi acuzat dureri de spate. Ambii au ajuns la Spitalul Județean de Urgență, acolo unde au fost supuși unor investigații medicale. Din fericire, niciunul dintre ei nu a avut răni grave și nu au rămas internați.

Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

Mașina implicată în accident face parte din lotul de 14 noi autoturisme marca Logan 1.5 DCI care au intrat în dotarea Poliției Locale Pitești la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90