930×122 CAPRA 5

ecaterina andronescu

UPDATE: SE ÎNCHID ȘCOLILE! INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ TRANSMITE

UPDATE: Instituția Prefectului – Județul Argeș comunică: „Ministerul Sănătății a informat astăzi, 23 ianuarie a.c., Ministerul Educației Naționale (MEN) despre situația privind evoluția infecțiilor gripale şi despre oportunitatea luării unei măsuri suplimentare de prevenire a îmbolnăvirilor cu gripă, care constă în suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Astfel, Ministerul Educației Naționale a emis ordinul 3097 prin care pune în aplicare recomandările Ministerului Sănătății, astfel încât în toate școlile din țară cursurile să fie suspendate vineri, 25 ianuarie a.c.

Suspendarea cursurilor va fi urmată de recuperarea lecțiilor și parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, conform calendarului anului școlar 2018-2019, aprobat de MEN”.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

UPDATE: Se închid școlile! Inspectoratul Școlar Argeș transmite: „Conform Ordinului Ministerului Educației Naționale din 23.01.2019, în data de 25 ianuarie 2019 se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar din România.

Măsurile privind parcurgerea integrală a programei până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, vor fi stabilite la nivelul unităților de învățământ”. 

Se închid școlile din toată țara! Vineri, 25 ianuarie 2019, toate unitățile de învățământ preuniversitar din România vor fi închise.

Măsura a fost luată din cauza gripei, printr-un ordin semnat de ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu.

„În data de 25 ianuarie 2019 se suspendă cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar din România” – se precizează în ordinul semnat de ministru (click pe imagine pentru mărire):

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90