Posada 930 x 122

isu

URGENȚĂ! FEMEIE ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR

Femeie în stop cardio-respirator. Echipajele SMURD au intervenit ieri în județul Argeș la 29 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 4 dintre ele s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: BUDEASA: ACCIDENT, SCURGERI DE GAZE

Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Potrivit sursei citate, două au fost cazurile mai dificile la care au intervenit duminică echipajele de urgență:

Citiți și: ACUM: LOVIT DE TREN

-În jurul orei 11, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Vedea la o femeie în vârstă de 82 de ani care se afla, din cauze medicale, în stop cardio-respirator. Au fost făcute manevre de resuscitare, cu succes, pacienta fiind transportată ulterior la spital.

-Aproape de ora 22, un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Secția de Pompieri Costești a acționat în comuna Căldăraru. Intervenția a fost la un tânăr de 22 de ani care avea traumatism la coloana cervicală și la piciorul stâng, în urma unui accident rutier. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066