New Profesional Consult 930 x 122

calea bucuresti

URGENȚĂ PE CALEA BUCUREȘTI

Urgență pe Calea București. În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din județul Argeș au intervenit la 29 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 6 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Iată cele mai importante cazuri ale zilei de ieri, comunicate în urmă cu puțin timp de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș:

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Ora 12:42 – Un echipaj de urgenţă a intervenit la un bloc de pe strada Teilor din Pitești pentru deblocarea uşii de la dormitorul unui apartament situat la etajul doi. În interior se afla blocat un băiețel în vârstă de 9 ani. Pompierii au pătruns în locuinţă pe geamul de la balcon, cu ajutorul unei scări culisabile, și au deblocat ușa.

Ora 18:35 – O nouă intervenție în Pitești. De această dată, pe strada Negru Vodă. Un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit în sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță la o femeie de 88 de ani, inconștientă, în stop cardio-respirator. Au fost făcute manevre de resuscitare, cu succes, bătrâna fiind transportată la spital.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Ora 18:41 – Un echipaj de urgenţă și un altul cu ambulanță SMURD s-au deplasat la un bloc de pe strada Petru Rareș din Pitești pentru deblocarea uşii unui apartament de la etajul patru. S-a pătruns în locuință prin forțarea ușii de la intrare. În apartament a fost găsită proprietara, de 67 de ani, cu suspiciune de accident vascular cerebral. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor și a transportat-o la spital.

Ora 20:46 – A fost urgență și pe Calea București din Pitești (foto). Au intervenit două echipaje: unul de urgență și un altul cu ambulanță SMURD. Pompierii au deblocat ușa unui apartament situat la etajul unu al unui bloc, pătrunzând în locuință prin forțarea ușii de la intrare. În interior a fost găsit proprietarul, în vârstă de 91 de ani, căzut în sufragerie. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor, dar bătrânul a refuzat transportul la spital.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90