NOR CURIER 930X122

gabriel cazan

VENIȚI LA CAZAN! ÎN ACEASTĂ SEARĂ!

Sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” din Pitești va fi astăzi gazda unui eveniment editorial de mare interes.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

Gabriel Cazan, speolog, colecționar de muzică rock și jazz și autor de proză SF, își lansează cea de a șapte sa carte, „Negustorul de aer”. Scriitorul imaginează o posibilă apocalipsă ecologică a Pământului, cauzată de iresponsabilitatea omului: ”Foamea noastră de energie sub orice fel de formă în care este ea înmagazinată, bani, putere, bunuri materiale ne ţine încătuşaţi de Pământ, iar dacă vom continua să alergăm după aceeaşi himeră şi nu dorim să învăţăm să zburăm atunci vom face mult rău nu numai nouă, dar şi planetei care ne-a îngăduit să trăim pe suprafaţa ei.”, avertizează autorul.

Lansarea va avea loc cu începere de la ora 17. Intrarea pentru public este liberă. (Foto: Facebook Gabriel Cazan)

Citiți și: GABRIEL CAZAN, IKIRU ÎN PITEȘTI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90