Donaris 930 x 122

bulgaria

VESTE BUNĂ PENTRU TURIȘTII DE PE LITORALUL ROMÂNESC!

După cum v-am informat, în această dimineață Ministerul Afacerilor Externe din România i-a avertizat pe turiști că apa Mării Negre pe litoralul din Bulgaria ar putea fi infestată cu virusul hepatic A în urma inundațiilor recente.

Citiți și: Doar la noi se poate așa ceva! Un bărbat a intrat cu boxa în mare și a dat manelele „în blană”!

Autoritățile revin cu precizări și în ceea ce privește calitatea apei mării pe litoralul românesc. „Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism asigură turiştii care doresc să-şi petreacă următoarele zile pe litoralul românesc că instituţiile autorizate controlează periodic calitatea apei. Conform ultimelor teste efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, în acest moment parametrii de calitate a apei sunt buni.”, anunță printr-un comunicat de presă remis agenției Mediafax Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism.

Despre situația de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/atentie-apa-marii-de-pe-litoralul-bulgaresc-posibil-infestata-cu-virusul-hepatic/.

Citiți și: CFR, anunț pentru românii care vor să plece la mare cu trenul de 1 Mai

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3