930×122 CAPRA 5

jocuri de noroc

Veste ȘOC pentru români! Jocurile de noroc, interzise în localități!

Sălile de jocuri de noroc ar putea deveni istorie în localități.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, anunță că a depus o inițiativă pentru modificarea ordonanței privind jocurile de noroc, care prevede închiderea tuturor operatorilor aflați în interiorul localităților, notează Antena 3 CNN.

„Știu că o astfel de inițiativă va naște mari controverse, dar cred că este necesară în perspectiva luptei cu dependența față de jocurile de noroc”, a anunțat Alfred Simonis pe Facebook, potrivit sursei citate.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Alfred Simonis susține că fenomenul a luat o amploare îngrijorătoare, mai ales în rândul tinerilor, aceștia dezvoltând o dependență extrem de periculoasă.

„Sute de mii de oameni suferă de pe urma acestui flagel, mai ales că spațiile în care se poate juca se află la tot pasul.

Experiența altor state europene ne arată că localizarea sălilor de joc în afara localităților scade numărul jucătorilor, iar prin modificările aduse acestei legi luăm și o măsură de prevenire a dependenței față de jocurile de noroc”, a mai scris Alfred Simonis.

Foto descriptiv: Ziare.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • geo spune:

    D-ne ajuta,sa dispara de tot,ca au nenorocit o gramada de familii

  • Andrei spune:

    Ar fi cea mai buna lege care poate fi adoptată in România dar nu cred ca se poate intr-o țara de hoti și corupți sunt prea mulți bani la mijloc. Nu e normal ca la fiecare scara de bloc sa ai pariuri și păcănele,toate cartierele sunt pline au nenorocit foarte multe familii. Am fost prin toată lumea dar ca la noi nu am văzut pe la toate colțurile de blocuri pariuri și cazinouri. Ok faci 10 cazinouri mari in centru unde sa nu între copii sub 18 ani și gata dar la noi la fiecare scara de bloc sunt pariuri.

  • Mihai spune:

    Am ajuns o țara unde toți tinerii vor sa facă banii ușor păcănele , pariuri, prostituție ,droguri, etc. Oamenii nu înțeleg ca totul se face cu școala și cu munca. De asta au profitat cei cu jocurile de noroc. Intr-o țara unde educația a dispărut e normal sa meargă Prostituția și jocurile

  • Gabriel spune:

    O măsură bună, ar avea efecte pozitive. Dar se va aproba, ba nu, ba da, ba nu, da ?!!????

  • Ion Ion spune:

    Au votul meu si al familiei mele. Am jucat multi ani la asa ceva. Iti distrug viata la propriu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90