New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

VREMEA: CE NE AȘTEAPTĂ MÂINE DIMINEAȚĂ

Vremea: Ce ne așteaptă mâine dimineață. Vremea în județul Argeș și în întreaga țară rămâne ploioasă și rece.

Citiți și: Argeș. S-a emis alertă meteo! Vine potopul!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) informează că temporar va mai ploua până în a doua parte a zilei de astăzi, 10 mai 2017.

Pe arii relativ extinse va ploua în sudul şi sud-estul țării şi local în centru, iar în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali, îndeosebi la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte.

Citiți și: Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Potrivit ANM, ploile vor avea mai ales caracter de aversă şi vor exista perioade de timp în care vor fi însoţite de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi punctiform 25…30 l/mp.

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă, iar în cursul dimineţilor, în special a celei de mâine (11 mai), se va produce brumă local în nord-vest, centru şi nord şi pe spaţii mai restrânse în restul teritoriului, cu precădere în zonele deluroase.

În această dimineață, la ora 9, în județul Argeș se înregistrau următoarele temperaturi: Pitești 7 grade Celsius, Curtea de Argeș 7,6, Câmpulung Muscel 5, Stolnici 7,6 (cu aer cețos), Dedulești-Morărești 5,9 (cu averse) și zona montană înaltă (la peste 2.000 de metri altitudine) -5 grade.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache