NOR CURIER 930X122

ceata

VREMEA ÎN ARGEȘ. VESTE DE ULTIMĂ ORĂ DE LA METEOROLOGI

Vremea în Argeș. Veste de ultimă oră de la meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (31 decembrie 2018 – 13 ianuarie 2019).

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș în primele trei zile de prognoză (până miercuri, 2 ianuarie 2019 inclusiv) media temperaturilor diurne va fi de 3…4 grade, iar a celor nocturne se va situa în jurul valorii de -3 grade.

De Revelion cerul va fi parțial noros și e posibil ca pe alocuri, spre orele dimineții, să se semnaleze ceață. Precipitații mixte (ploi și ninsori slabe) sunt posibile în zona montană înaltă a județului.

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

Valori de temperatură cu până la aproximativ 6 grade mai scăzute decât în primele zile ale intervalului de prognoză vor fi între 3 și 7 ianuarie 2019.

De altfel, conform estimărilor de vreme, de joi, 3 ianuarie 2019, va crește probabilitatea ca trecător să apară precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare.

După 7 ianuarie, vremea se va încălzi ușor și treptat. Media maximelor din timpul zilei va putea atinge 1…2 grade, iar a minimelor nocturne va ajunge la -6…-5 grade.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90