New Profesional Consult 930 x 122

estimari

PROGNOZA_METEO

VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE ȘI SCĂPĂM DE PLOI! IATĂ ESTIMĂRILE METEO PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI!

Estimările de vreme pentru intervalul 10-23 martie au fost comunicate în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

Pentru regiunea Muntenia și județul Argeș meteorologii anunță că până pe 14 martie temperaturile maxime vor fi ușor peste nivelul obișnuit al acestei perioade: medii între 8 și 13 grade Celsius. În schimb, minimele nocturne vor avea medii care vor putea coborî chiar la sub 0 grade. Pe 15 martie va debuta o perioadă caldă, cu medii maxime în timpul zilei cuprinse între 12 și 17 grade Celsius. Și minimele nocturne vor fi pozitive: 3-4 grade.

În ceea ce privește precipitațiile, comparativ cu prima parte a lunii cantitatea acestora se va reduce semnificativ. Vor mai fi doar ploi slabe și pe spații restrânse, în special pe parcursul celei de a doua săptămâni care face obiectul estimărilor meteo de față.

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3