Donaris 930 x 122

IJJ Argeș

STUDENȚI ÎN PRACTICĂ LA JANDARMERIA ARGEŞ

După elevii școlilor de subofițeri, le-a venit rândul studenților Academiei de Poliție ”Al. I. Cuza” București să își desfășoare stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș  (IJJ) Argeș.

Citiți și: Argeș: Au plecat din carantină ca să bage la pariuri

Începând de astăzi și până pe 14.08.2020, în cadrul IJJArgeș se va desfăşura stagiul de practică pentru 21 studenți care provin din Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București. În cadrul acestui stagiu tinerii jandarmi vor desfăşura misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii de ofițer jandarm, iar pe toată perioada vor fi îndrumaţi de către tutorii profesionali stabiliţi.

„La finalul stagiului, studenții vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor transmise instituţiilor de învăţământ din care provin.Le dorim acestora mult succes în cariera militară!” precizează IJJ Argeș.

Citiți și: Jandarmii argeşeni, amenzi de peste 15.000 de lei în acest weekend

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441