EcoMoto 930×122

dacia

Surpriză la Dacia! Se pregătește ceva spectaculos

Surpriză la Dacia! Se pregătește ceva spectaculos

Citiți și: Exclusiv: Atenție, Uzina Dacia! Sute de oameni, afectați! Acum s-a decis!

Dacia analizează posibilitatea de a lansa un SUV urban Stepway de sine stătător, după succesul variantelor Stepway ale modelelor Sandero, Logan și Jogger.

Directorul de vânzări și marketing al Dacia a menționat intenția de a diferenția Sandero de Sandero Stepway.

Citiți și: Mașinile Dacia vor avea ceva nemaivăzut!

Și a sugerat că există spațiu pentru un nou model, conform Newsweek.ro.

Potrivit auto-moto.com, proiectul a avansat, iar noul SUV urban va depăși 4,2 metri în lungime, apropiindu-se de dimensiunile Renault Captur.

Modelul va integra tehnologii electrificate și ar putea include o versiune full-hybrid.

Surpriză la Dacia! Se pregătește ceva spectaculos

Inițial, Stepway a fost o versiune crossover a Sandero, cu o suspensie mai înaltă, având succes pe piață.

Acest succes a determinat Dacia să extindă nivelul de echipare și la alte modele.

Se preconizează că noul SUV Stepway va împrumuta elemente de design de la modele precum Kia Sportage și conceptul Dacia Manifesto.

Depășind în lungime 4,2 metri, dar rămânând mai mic decât Duster.

Noul SUV va beneficia de sisteme de propulsie electrificate.

Și se estimează că va avea și o variantă full-hybrid, similară cu cele de pe platforma CMF-B.

Această inițiativă subliniază angajamentul Dacia de a continua inovația și adaptarea la cerințele pieței europene.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Cris spune:

    Mare prostie !Ăștia nu văd că nimeni nu face bani cu mărcile noi,necunoscute?Cum a greșit Citroen cu DS și Seat cu Cupra…Și cum o să-i zică noului model ?Stepway ZACUSCA made by DACIA made by Renault?
    Suntem ridicoli…
    Faci o mașină aproape identica cu actualul Sandero Stepway dar ai zici altfel și viitoarea versiune Sandero Stepway cum o sa mai arate?Cu ce o sa mai semene ?Actualul Sandero Step este deja concurenta pentru modelele de care vorbiți și ceea ce ar trebui doar că la banii in plus dați fata de un Sandero clasic ar fi trebuit să fie mai spectaculos puțin.Dar papagalii ăștia ,după ce că au ajuns cu ele la peste 17-18.000€ in loc sa pună ceva ,au scos.De exemplu vechile versiuni din 2021,2022 aveau ceva elemente nichelate mai distincte,mai luxoase:logoul de pe barele de acoperiș,modelul de pe grila fata,logoul din interiorul farului,etc.F slabi ăștia de la Dacia și pe tehnica si pe marketing și am înțeles de la angajați că și pe management e jale (și mai ales pe resurse inumane).Salarii imense și mașini de servici ,adică cheltuieli aiurea…Pai ăilalți mai sunt prosti sa tragă,sa aibă idei,etc pt toți papagalii înfoiați ?Vai de capul lor…In ciuda vânzărilor eu zic că lumea ar trebui sa se pregătească de un anunțat viitor eșec si faliment(după cum se mișcă ei)…

  • Comentariul de mai sus e rautacios. M-as bucura mult sa iasa hibridul. Am Sandero Stepway pe motorina ( 1,5 l) si se comporta exceptional. Am colindat Europa cu masina si s-a comportat impecabil, inclusiv pe autostrazile din Germania unde este no limit la viteza. De consum, nu are rost sa vorbim. In timp ce prietenii mei ( cu masini ” bengoase” tot alimentau, eu mai aveam aproape jumate de rezervor. Eu zic ca motoarele Renault sunt reusite! Felicitari echipei ” Renault”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90