930X122 MAIA

amenzi

Sute de mașini au fost oprite în trafic de polițiștii argeșeni în ulimele 24 de ore

132 de societăți comerciale din 153 de locații, precum și aproape 300 de autovehicle, din care peste 100 de mijloace de transport persoane, au fost verificate de poliţiştii argeșeni în ultimele 24 de ore.

Citiți și: Amenzi colosale pentru cei care stau la bloc!

Peste 250 de polițiști au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu polițiști locali, jandarmi și pompieri argeșeni, precum și cu reprezentanți ai altor instituții, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Au fost desfășurate 30 de acţiuni punctuale, (dintre care 27 organizate independent de către poliţişti, 2 organizate cu IJJ Argeş şi una cu alte structuri).

Citiți și: Amenzi duble și muncă în folosul comunității pentru cei care fac asta

„Au fost verificate 1.790 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecţie individuală, a deplasării doar cu justificare în intervalul 23:00-05:00, a măsurilor de izolare sau carantină la o adresă indicată, precum și a expunerii la riscul de transmitere a coronavirusului prin nerespectarea interdicțiilor de organizare/participare la evenimente private.

Totodată, în cadrul activităţilor au fost verificate, în total, 287 de autovehicule, dintre care 113 mijloace de transport persoane.

De asemenea, un număr de 132 de societăți comerciale din 153 locații au fost verificate. Activitățile au vizat respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, a capacității spațiilor închise privind numărul de persoane, precum şi respectarea măsurilor de protecţie de către personal şi clienţi. Cu ocazia verificărilor, reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale au fost instruiţi cu privire la respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 148 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.500 de lei, după cum urmează:
-142 de sancţiuni, în valoare de 10.500 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;
-6 sancţiuni, toate avertismente, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.00)”, precizează IPJ Argeș.

Polițiștii argeșeni recomandă tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, precum și să respecte interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private și cu privire la deplasarea/libera circulație în intervalul orar 23.00-05.00.

Foto descriptiv: Politia-Roamana-FB

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3