930×122 CAPRA 5

polițe RCA

Sute de mii de șoferi rămân fără RCA, peste noapte!

Veste proastă pentru sute de mii de șoferi români!

Citiți și: Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

Totul pleacă de la falimentul City Insurance. Peste nici două săptămâni, polițele RCA emise de companie nu vor mai fi valabile.

Mare atenție! În acest caz nu contează dacă pe foaie este înscrisă o altă dată de expirare.

Citiți și: Preț modificat la polițele RCA!

Șoferii care se încumetă să circule în continuare după data de 10 mai cu gândul că pe hârtie asigurarea obligatorie mai este în continuare valabilă, riscă să se trezească cu o amendă usturătoare.

City Insurance avea peste 3 milioane de asigurați RCA în luna septembrie a anului trecut, atunci când și-a pierdut licența și a început procedura de faliment, notează Playtech.ro. Între timp, cele mai multe dintre ele au expirat, însă, cu toate acestea, aproximativ 500.000 de polițe mai sunt în vigoare, dar doar pentru câteva zile.

În conformitate cu legislația în vigoare, asigurările rămase vor fi denunțate automat de către lichidator pe 10 mai 2022.

În concluzie, șoferii care nu își fac o nouă poliță RCA și aleg să circule cu cea veche, sunt buni de plată.

Din data de 10 mai, dacă aveți o asigurare RCA încheiată la City Insurance, indiferent de data înscrisă pe ea, aceasta va expira.

Foto descriptiv: Playtech.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • voica marius spune:

    dar cine imi da restul de bani pana il luna septembrie ca atunci imi expira sau daca da faliment orice firma pierd bani mereu astept un raspuns

  • Nelu spune:

    De ce nu lasa politețe valabile pana la expirarea termenului? Noi am plătit odata vreti sa mai luati și ați bani hotilor

  • Nina spune:

    Am plătit până în agust cine ne dă bani pe ia până atu ci

  • Mihai spune:

    Pe cine dau în judecata dacă primesc amenda, politia sau pe cei care au garanția firmei falimentare?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3