930×122 POSADA 5

șofer drogat

Tânăr de 20 de ani, DROGAT la volan, pe străzile din Argeș

Un tânăr, a fost depistat de polițiști DROGAT la volan, pe străzile din Argeș, mai exact pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești. Șoferul de 20 de ani, era sub influența substanțelor psihoactive.

Citiți și: Argeș. S-a urcat drogat la volan și a făcut accident

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 20 de ani, din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, s-a stabilit că cel în cauză se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea confirmării, prin analize de specialitate, a substanțelor prezente în organism.

Citiți și: Pericol pe patru roți! Un alt tânăr prins drogat la volan

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art.336 alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Trebuie făcut ceva cu atâția drogati la volan. In primul rând anulat permisul și pedepse mai aspre. Dacă nu le face nimic normal ca merg drogati. Problema mare e ca majoritatea copiilor provin din familii divorțate. Divorțul este noua moda in România și nu știe ce viitor au copii fata ambii părinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 POSADA 3