930×122 CAPRA 5

șofer drogat

Tânăr de 20 de ani, DROGAT la volan, pe străzile din Argeș

Un tânăr, a fost depistat de polițiști DROGAT la volan, pe străzile din Argeș, mai exact pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești. Șoferul de 20 de ani, era sub influența substanțelor psihoactive.

Citiți și: Au apărut imaginile care spun totul. Polițist târât cu mașina

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 20 de ani, din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, s-a stabilit că cel în cauză se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea confirmării, prin analize de specialitate, a substanțelor prezente în organism.

Citiți și: Accident teribil! Șofer de 24 de ani, beat și drogat, a omorât doi oameni!

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art.336 alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Trebuie făcut ceva cu atâția drogati la volan. In primul rând anulat permisul și pedepse mai aspre. Dacă nu le face nimic normal ca merg drogati. Problema mare e ca majoritatea copiilor provin din familii divorțate. Divorțul este noua moda in România și nu știe ce viitor au copii fata ambii părinți

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3