Donaris 930 x 122

lipsire de libertate

Tânăr piteștean reținut după ce și-a sechestrat și bătut iubita minoră

Un piteștean în vârstă de 21 de ani a fost reținut de polițiști într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

Citiți și: Piteşti: Cercetări finalizate într-un dosar de mare scandal. Incidentul cu violenţe, într-o benzinărie din zona Podul Viilor

În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în acest caz.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 01 august a.c., bărbatul ar fi lipsit de libertate pe prietena sa de 16 ani, prin faptul că nu i-a permis să părăsească locuința timp de aproximativ 2 ore, și ar fi lovit-o, în repetate rânduri, provocându-i leziuni ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Citiți și: Argeșean reținut după ce și-a bătut și jefuit fosta concubină în plină stradă

După administrarea probatoriului, în ziua de 18 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto principal – descriptiv: gorjeanul

 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441