New Profesional Consult 930 x 122

loviri și alte violențe

Piteşti: Cercetări finalizate într-un dosar de mare scandal. Incidentul cu violenţe, într-o benzinărie din zona Podul Viilor

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Citiți și: Pitești. Bătaie ca-n filme în autobuz: ”Mi-a dat un pumn, i-am dat și eu unul!”

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 03 august a.c., în timp ce se aflau în parcarea unui stații de alimentare cu carburant din Pitești, doi bărbați de 23 și 24 de ani, ambii din Mălureni, ce erau însoțiți de două femei de 18 ani, din Mălureni, respectiv 20 de ani, din Corbeni, au avut un conflict cu trei bărbați, de 21, 28 și 32 de ani, din Budeasa, ce erau însoțiți de o femeie de 27 de ani, din Budeasa, în cadrul căruia s-au agresat reciproc.

Detalii despre acest subiect, AICI – Conflict sângeros cu săbii, în Piteşti

Citiți și: Pitești: Fată de 17 ani, lovită de un puști pe stradă!

Bărbatul de 23 de ani, din Mălureni, a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Reamintim că, în seara zilei de 03 august a.c., bărbatul de 28 de ani și cel de 32 de ani, ambii din Budeasa, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3