EcoMoto 930×122

Dragoș Predescu

Tânărul subprefect de Argeș a depus jurământul!

Astăzi, 29 octombrie, Dragoș Predescu a fost învestit în funcția de subprefect al județului Argeș.

Citiți și: Exclusiv! Șocant: Urs în Pitești, azi -noapte! Oameni evacuați din Parcul Lunca Argeșului!

Acesta a depus jurământul de credință și a transmis primul mesaj după numirea în funcție. Dragoș Predescu și-a prezentat activitatea profesională de până acum, dar și gândurile cu care își începe mandatul.

„Astăzi am depus jurământul în calitatea de Subprefect al județului Argeș.

Am 25 de ani și vârsta mea va fi un atu semnificativ prin capacitatea de implicare, disponibilitate, energie. În ceea ce privește activitatea mea profesională de până acum, sunt avocat stagiar încă din 2019, anul în care am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. Am pledat în fața instanței în numeroase procese civile și penale. M-am suspendat din Baroul Argeș pentru a îndeplini noua funcție.

Vă rog să îmi dați răgazul necesar să vă surprind în mod plăcut și vă îndemn să fim uniți și să ne ajutăm unii pe alții în această perioadă grea prin care trecem.

În perioada stării de urgență am fost voluntarul care a dus la domiciliu medicamente și alimente persoanelor vulnerabile și tuturor celor care au avut nevoie și am văzut ce înseamnă o mână întinsă la nevoie. Vă asigur de toată deschiderea mea spre comunicare. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul noului subprefect de Argeș, Dragoș Predescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

10 comentarii

  • Țepeș spune:

    Păi la vârsta asta nu știe sa conducă bine nici mașina și ăștia l-au pus să conducă un județ. Foarte frumos, ăsta e nivelul, asta este definiția dezastrului.

  • danciu spune:

    e un tânăr destoinic, l-am cunoscut si sunt sigur că a fost o alegere bună pentru județ. Sunt sigur că va face o figură bună.

  • Vlad spune:

    Si ce doresti, domnule „Tepes”? Sa vina iar aceiasi varstnici, care n-au tangenta cu generatiile actuale? Tu nu vezi ca ne ducem de rapa tocmai pt ca tinerii n-au drept de apel si desi ei vor culege roadele guvernarii de acum, tot varstnicii sunt bagati in seama cel mai mult? Mentalitatea ta si a celor ca tine (inclusiv cei care ne conduc) ne ingroapa tara. Sa nu te miri cand nu mai are cine sa-ti plateasca pensia!

  • Cornelia spune:

    Definitia dezastrului, draga domn, este modul cum gandesti. Ce frumos este sa ne dam cu parerea despre orice, sa facem discriminari aiurea si sa ne intrebam ulterior de ce nu se schimba nimic. Uite de asta! Sa-ti fie rusine! Nu meriti sa te folosesti de un astfel de pseudonim!

    Bravo, Dragos Predescu! Te felicit! Sper sa fie intr-un ceas bun si sa iti aduci aportul pentru un viitor stralucit al acestui oras.

  • Nelu Pitesteanu spune:

    ,,Tot inainte, mandri pionieri…

  • Anonim spune:

    Cornelio, ca să-ți vorbesc pe înțelesul tău. Stai jos, cât mai jos. Liftul nu te duce direct la etajul 10. Trebuie să treci și pe la 2 și pe la 2, șamd…. Cornelio.

  • Anonim spune:

    Vlăduț dragă, tu crezi că orice dorință se împlinește. Ideea era, că nu poate un nimeni să ajungă acolo foarte sus, decât dacă este susținut sau cineva are un interes cu naivitarea lui. Din păcate, asta e țara. Ce o să facă tânărul nevinovat? Noroi în fața porții.

  • Sirescu spune:

    Domnule Danciu, am înțeles că l-ați cunoscut și poate din acest motiv îl susțineți. Totuși nu e cocoțat prea sus? Vorbim totuși de experiență, de faptul că nu a parcurs etapele manageriale. Și mai știți cum e la noi, fără pile, nu te pune nimeni nici paznic la Prefectură.

  • Manea spune:

    Logica e simplă. Nu poate un soldat să ajungă direct general, doar pentru că a făcut o facultate. Mulți au făcut facultate, dar n-au relații și ajung casieri la KAUFLAND. Nu are niciun viitor aici, e sacrificat pentru interesele unora, dar poate are noroc și scapă fără dosare penale. Succes!

  • Victorița spune:

    Salariul sigur de peste 3000 de euro, plus alte beneficii pt un tânăr avocat stagiar a contat cu siguranță. Dar putea oare singur, pe valoarea lui? A susținut un concurs, un examen ceva? Nu. Atunci din acest motiv este controversat. Pălăria este totuși prea mare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3