Donaris 930 x 122

înșelăciune

Țepar reținut! Posta anunțuri false pe site-uri de vânzări

În ziua de 08 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, și au reținut un bărbat de 29 de ani, din București.

Citiți și: Tentativă de înșelăciune în numele Netflix!

Din cercetări s-a stabilit că, la începutul lunii decembrie, cel în cauză ar fi postat, sub o identitate falsă, pe un site de profil, un anunț fals de închiriere a unei unități de cazare din Poiana Brașov, și, ulterior, ar fi încasat suma de 1500 de lei, de la persoana vătămată, ca avans pentru închirierea locației.

În ziua de 08 iunie a.c., bărbatul a fost depistat, în București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr. 19 București și a fost condus, în baza unui mandat de aducere, la sediul Secției 2 Poliție Pitești.

Citiți și: Un piteștean de 47 de ani făcea bani pe Facebook, de pe urma femeilor singure

Ulterior, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90