EcoMoto 930×122

amenda

TERIBILISM RURAL. PRINS ȘOFÂND CU 151 KM/H ÎNTR-UN SAT DIN ARGEȘ

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 126 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 8 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

 

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

Conduceau cu viteză excesivă

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat ieri un bărbat de 32 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Schitu Goleşti, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 151 km/h.

„Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsura complementară de reţinere a permisului de conducere şi suspendare a drepului de circulaţie pentru 90 de zile”, precizează IPJ Argeș.

 

Tot marți, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un tânăr de 19 ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN 65B, fiind înregistrat cu aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h.

„Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsura complementară de reţinere a permisului de conducere şi suspendare a drepului de circulaţie pentru 90 de zile”, mai precizează IPJ Argeș.

Foto descriptiv: FB Poliția română

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90