NOR CURIER 930X122

emag

Top 7 cele mai răspândite mituri despre parfumurile bărbătești

Top 7 cele mai răspândite mituri despre parfumurile bărbătești

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

Se apropie ziua de naștere a iubitului tău și nu știi ce cadou să-i cumperi?

Pare că ai epuizat toate variantele și ești în pană de idei?

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

Sigur, cu un parfum bărbătesc nu vei eșua niciodată, chiar dacă i-ai mai cumpărat unul și Crăciunul trecut, poți schimba oricând brandul și aroma, și cu siguranță îl vei impresiona.

Până la urmă, orice cadou din partea ta va fi bine primit.

Totuși ai niște rețineri, pentru că, și în industria parfumurilor, ca peste tot de altfel, circulă tot felul de mituri, care mai de care mai amuzante, care vor fi demontate în cele ce urmează.

1. Parfumurile sunt doar pentru femei

Nimic mai fals decât să crezi că produsele de îngrijire și înfrumusețare sunt destinate în totalitate doamnelor.

Există o categorie de produse special concepute pentru bărbați, cu ajutorul cărora se pot bucura de un aspect mai frumos și mai sănătos, iar parfumurile nu fac excepție.

2. Parfumurile scumpe sunt întotdeauna mai bune

Probabil te-ai prins și tu, nu tot ce e scump este întotdeauna calitativ.

Prețurile variază în funcție de multe alte aspecte.

Ține minte, atunci când vrei să dăruiești iubitului tău un astfel de cadou, ar trebui să ții cont de alte lucruri pentru a te asigura de calitate, cum ar fi aroma și persistența.

Parfumurile bărbătești au adesea în componența lor ingredientele lemnoase și picante, pentru a sublinia masculinitatea, spre deosebire de parfumurile de damă.

După ce ai analizat toate aromele și îți dai seama ce îl caracterizează cel mai bine pe iubitul tău, te poți gândi și la preț.

3. Dacă un parfum este persistent, automat este mai bun

Nu întotdeauna! Așa cum oamenii sunt unici, la fel sunt și parfumurile, iar persistența poate varia și în funcție de chimia pielii (pe unele tipuri de piele poate dura mai mult mirosul), dar și în funcție de materialul din care este croită haina.

Știm cu toții că lâna, spre exemplu, menține altfel mirosul decât bumbacul, exact ca în cazul balsamului de rufe.

Nu te-ai gândit niciodată de ce hainele tale nu miros toate la fel atunci le scoți din mașina de spălat?

Materialul este cauza.

4. Parfumul nu expiră niciodată

Într-adevăr, parfumurile nu au o dată de expirare fixă, aceasta variază în funcție de compoziție, concentrare și condițiile de utilizare, însă, ca orice alt produs chimic, și ele expiră la un moment dat, iar dacă nu le folosești la timp, riști să provoci multe probleme.

Gândește-te la toate elementele sintetice, la potențialii alergeni, cât de periculoși ar fi dacă intră în perioada expirată.

Cu toate că durata de valabilitate variază între 3 și 5 ani, este bine să verifici termenul de expirare pe etichetă, pentru că nu ai de unde să știi când a fost fabricat acel parfum și de când stă pe raftul magazinului.

5. La bărbați parfumurile nu diferă de la o ocazie la alta

Și acest mit, pe cât de răspândit ar fi, nu corespunde realității.

Deși sunt mulți bărbați îndrăgostiți de aroma lor și folosesc același parfum în orice împrejurare, cunoscătorii știu că numai anumite mirosuri se potrivesc mănușă la diverse ocazii.

Spre exemplu, atunci când merge la job, cel mai bine se potrivesc mirosurile lemnoase picante, iar pentru evenimente cum ar fi o nuntă, citricile par a fi cea mai bună alegere.

De asemenea, aroma parfumului unui bărbat poate spune multe despre personalitatea lui. Un domn dezinvolt va opta întotdeauna pentru un miros mai intens, în timp ce unul mai timid ar prefera aromele discrete.

Este absolut normal! Alege parfumul în funcție de personalitatea iubitului tău.

6. Parfumul, apa de toaletă, apa de colonie, apa de parfum. Același lucru!

Există o mare diferență între toate aceste tipuri de arome, și nu doar în ceea ce privește prețul sau calitatea, ci longevitatea, tăria și concentrația.

Parfumul propriu zis este cel mai scump, este cel mai concentrat, conține aproximativ 20-30% parfum pur combinat cu uleiuri.

Pe de altă parte, apa de parfum are undeva la 10-20%, în rest fiind vorba de o combinație de apă și alcool.

Evident, aroma persistă mult mai puțin. Pe o treaptă mai jos se află apa de toaletă cu 5-15% concentrație.

Ultima, dar nu cea din urmă este apa de colonie, care are cea mai mică concentrație, 2-4%. La prima aplicare miroase intens, dar în maxim 2 ore mirosul dispare.

Dacă ai de ales o variantă dintre acestea 4, gândește-te la ce ar folosi iubitului tău. Vrei ceva mai ieftin, dar să și persiste 8 ore la job, atunci apa de parfum este alegerea ideală!

7. Mitul aromelor afrodisiace

Nu te lăsa păcălită de sutele de reclame la parfumuri bărbătești cu feromoni, menite să aprindă pasiunea între cei doi parteneri.

În realitate nu există nicio substanță care să sporească sexualitatea, deoarece experiențele sunt individuale.

Unii spun că citricele, lemnul de santal și uleiul de trandafir ar avea asemenea efecte, însă, nu pentru toată lumea!

Dacă alegi parfumul pentru iubitul tău, mergi pe aroma care te atrage cel mai tare și ai descoperit secretul!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90