NOR CURIER 930X122

alunecări teren

TRAFICUL A FOST RELUAT PE DN 73 C

Conducerea Secţiei Drumuri Naţionale Argeş anunţă că s-a reluat circulaţia rutieră pe DN 73 C în zona Piatra-Ciofrângeni, zonă care fusese afectată de alunecările de teren provocate de căderile masive de precipitaţii.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

În momentul de faţă se poate circula doar pe o singură bandă, fiind menţinute restricţii de greutate (pentru autovehiculele de peste 7,5 tone). Maşinile grele pot circula în continuare numai pe varianta Tigveni-Ciofrângeni-Deduleşti.

Drumul respectiv mai este afectat în alte două zone, după cum ne-a precizat prefectul Mihai Oprescu, dar nu s-a pus problema întreruperii traficului. În perioada următoare se va face expertiza geologică a zonei, după care va fi realizat un proiect pentru executarea de lucrări de consolidare.

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3