Donaris 930 x 122

amenzi

TRANSPORTATORI AMENDAȚI PE BANDĂ RULANTĂ ÎN ARGEȘ

Sute de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în perioada 10-16 februarie 2020, de polițiștii rutieri argeșeni în cadrul acțiunii TISPOL TRUCK&BUS.

Citiți și: Inspectorii ISU Argeș, foc și pară pe „disidenții” pandemiei

Peste 1.000 de mașini au fost oprite în trafic

Aproape 1.200 de autobuze, microbuze şi alte autovehicule de transport de persoane sau mărfuri au fost oprite pentru control în cadrul acțiunii, care se desfășoară conform calendarului de activități al Organizației Polițiilor Rutiere Europene – TISPOL, pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și diminuarea riscului de implicare în evenimente rutiere a conducătorilor de autovehicule de transport de marfă şi de transport de persoane.

Citiți și: Cont unic pentru plata amenzilor rutiere

Cei mai mulți șoferi au fost sancționați pentru viteză excesivă

Cele 500 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 250.000 de lei, au fost aplicate, în principal, pentru: nerespectarea de către șoferii profesioniști a vitezei legale (124), neutilizarea centurii de siguranță sau a dispozitivelor de retenție (130) și nerespectarea prevederilor legale referitoare la documentele obligatorii ale conducătorilor auto, ale vehiculului ori ale operatorilor de transport (30).

În ceea ce-i privește pe conducătorii autovehiculelor destinate transportului de marfă, 12 dintre aceștia au fost sancționați pentru nerespectarea limitei maxime admise, a greutății mărfurilor sau pentru fixarea necorespunzătoare a acestora. (Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441