930 x122 grota rece

jandarmeria argeș

Trei câini ai Jandarmeriei Argeş au ieşit la pensie

Trei câini ciobăneşti germani din cadrul Jandarmeriei Argeş au fost retraşi astăzi din activitate, ca urmare a vârstei înaintate şi a unor probleme minore de sănătate. Locul lor va fi luat de câini mai tineri.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

 

 

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

 

„Începând de astăzi, ne mândrim cu cei mai noi pensionari ai unității. Vorbim despre colegii noștri necuvântători, Luk(10 ani), Blade(9 ani) și Maya(9 ani) […]. Cei trei ciobănești germani au fost scoși la licitație, în conformitate cu normele legale și, pentru că nu au fost persoane care să liciteze, vor fi preluați de către jandarmii cărora le-au fost alături în misiuni timp de aproape 10 ani.

 

 

În perioada următoare Jandarmeria Argeș va primi de la Centrul Chinologic Sibiu alte trei exemplare canine pentru a fi antrenate să participe la misiuni de patrulare-intervenție”, a transmis IJJ Argeş.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3