930 x122 grota rece

minori

Trei minori, în stare gravă la spital! Au consumat droguri pe bază de aracet!

Tei minori de 15-16 ani au ajuns în stare gravă la spital după ce au consumat un amestec bizar de substanțe, care conținea, printre altele, şi aracet.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Incidentul s-a petrecut în Botoșani.

Imediat după ce au consumat drogurile, adolescenții au sunat la 112 și au anunțat că se sufocă.

Citiți și: Supravegherea specializată a minorilor care săvărșesc fapte penale dar nu răspund penal

Din fericire, echipajele de pe cele trei ambulanțe au reușit să-i stabilizeze.

Din satul Joldești, comuna Vorona, cei trei au cumpărat de la un alt tânăr țigări preparate cu o serie de ingrediente cel puțin bizare.

„Cei trei ar fi cumpărat de la un alt tânăr țigări cu tutun amestecat cu busuioc și aracet. Au fumat și au început să se simtă rău”, au spus reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță, potrivit monitorulbt.ro

„Apelantul afirma că respirau cu dificultate, simțeau că se sufocă și avea o stare de agitație. Au fost stabilizați și ulterior transportați la Urgențe”, au mai spus reprezentanții SJA.

Ajunși la Pediatrie, cei trei au fost consultați de medici, după care transferați la Secția de Neuropsihiatrie Infantilă pentru a fi evaluați dacă substanțele inhalate i-au afectat neurologic, mai notează sursa citată.

Sursă foto: monitorultb.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90