New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Un elev de 16 ani și-a bătut doi colegi de clasă!

Un elev de 16 ani și-a bătut doi colegi de clasă!

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Ieri, 7 februarie, polițiștii Biroului Siguranță Școlară Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Oamenii legii au reținut un minor de 16 ani, din Negrași.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

„Din cercetări a rezultat că, în ziua de 26 ianuarie a.c., în timp ce se afla într-o unitate de învățământ din Mozăceni, într-o pauză, cel în cauză ar fi agresat fizic doi colegi de clasă.

În urma cercetărilor efectuate și după administrarea probatoriului, în ziua de 07 februarie, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Un elev de 16 ani și-a bătut doi colegi de clasă!

În cursul zilei de astăzi, 08 februarie, a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90