930 x122 grota rece

bloc

UN NOU BLOC ÎN GĂVANA

Un nou bloc în Găvana. Doi piteşteni, Gheorghe şi Maria Ploscă, au în plan construirea unui nou bloc de locuinţe în municipiu.

Citiți și: Interzis în 2024: Sancțiuni uriașe pentru orele de liniște la bloc

În acest sens a fost elaborat un Plan de Urbanism Zonal pentru construcţia unui ansamblu de locuinţe colective cu regim de înălţime P+4E şi împrejmuire pe strada Ovidiu Densuşianu din cartierul piteștean Găvana.

Pe parcursul derulării etapei procedurii de reglementare, publicul a fost înştiinţat asupra depunerii solicitării avizului de mediu. Nu s-au înregistrat reacţii negative din partea publicului referitoare la planul mai sus menţionat.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

Aşa se face că acum investitorii solicită acord de mediu de la Agenţia de profil din Piteşti. Ulterior, va fi elaborat Planul Urbanistic de Detaliu care va intra în analiza Consiliului Local al municipiului.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3