Donaris 930 x 122

angajări

UNDE SE FAC ANGAJĂRI MASIVE

Potrivit ministrului Finanţelor, există sectoare care fac angajări masive, iar acest lucru ar putea fi o soluție inclusiv pentru miile de români reveniţi din străinătate.

Citiți și: Angajări la SRI! Ce condiții trebuie să îndeplinești

„Până acum o lună şi ceva aveam probleme cu forţa de muncă. Şi acum în sectorul retail se caută deja 10.000 de persoane. Companiile mari caută acum 10.000 de persoane.

În sectorul construcţiilor, rezidenţial, unde o mare parte dintre români lucrau în afară, acolo nu s-au închis lucrurile şi veţi vedea că vor continua. Premierul a spus foarte clar că Sibiu-Piteşti (n.r. cu referire la viitoarea autostradă) este un obiectiv principal, mai există şi extinderea la Aeroportul Otopeni, mai sunt câteva proiecte mari, unde vom avea nevoie de forţă de muncă. Extinderea în retail va avea nevoie de forţă de muncă.

Citiți și: Noi angajări la Primăria Pitești. Salariul este de minimum 3500 de lei

Cred că aceasta este cea mai importantă provocare pentru acest guvern: să găsească soluţii pentru a-i ţine în ţară pe românii care au revenit”, a precizat ministrul Finanţelor la B1TV.

(Foto descriptiv: SGS.com)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441