930×122 CAPRA 5

angajări

UNDE SE FAC ANGAJĂRI MASIVE

Potrivit ministrului Finanţelor, există sectoare care fac angajări masive, iar acest lucru ar putea fi o soluție inclusiv pentru miile de români reveniţi din străinătate.

Citiți și: Se fac angajări! Salariu bun, transport gratuit și alte beneficii

„Până acum o lună şi ceva aveam probleme cu forţa de muncă. Şi acum în sectorul retail se caută deja 10.000 de persoane. Companiile mari caută acum 10.000 de persoane.

În sectorul construcţiilor, rezidenţial, unde o mare parte dintre români lucrau în afară, acolo nu s-au închis lucrurile şi veţi vedea că vor continua. Premierul a spus foarte clar că Sibiu-Piteşti (n.r. cu referire la viitoarea autostradă) este un obiectiv principal, mai există şi extinderea la Aeroportul Otopeni, mai sunt câteva proiecte mari, unde vom avea nevoie de forţă de muncă. Extinderea în retail va avea nevoie de forţă de muncă.

Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

Cred că aceasta este cea mai importantă provocare pentru acest guvern: să găsească soluţii pentru a-i ţine în ţară pe românii care au revenit”, a precizat ministrul Finanţelor la B1TV.

(Foto descriptiv: SGS.com)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3