New Profesional Consult 930 x 122

accident de muncă

UPDATE: ACCIDENT DE MUNCĂ MORTAL ÎN ARGEȘ

UPDATE 2: Bărbatul decedat era căsătorit și avea trei copii. Marius Laurențiu Ghimpețeanu lucra ca șofer de autocamion la S.C. Ghirom Andres Invest S.R.L. din Ștefan cel Mare, firmă al cărei administrator era soția lui, precizează pentru ePitești reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș, instituție care a declanșat o anchetă. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În momentul producerii accidentului, bărbatul era alături de alți doi angajați ai firmei, angajați care lucrau la gater. La un moment dat, din utilaj a sărit o așchie direct în inima bărbatului, care nu ar fi avut echipament de protecție. Bărbatul a murit în mai puțin de 10 minute.

UPDATE 1: Accident de muncă mortal în Argeș. Elicopterul SMURD a aterizat la fața locului, însă medicul sosit cu elicopterul nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Un grav accident de muncă s-a produs în urmă cu puține minute în comuna argeșeană Ștefan cel Mare.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani se află în stare de inconștiență după ce s-a accidentat la un gater. O așchie de lemn i-a sărit în piept, în zona inimii, victima sângerând abundent, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului se deplasează două echipaje cu ambulanțe SMURD, de prim ajutor și, respectiv, de terapie intensivă mobilă.

Este posibil ca în sprijinul echipajelor din Argeș să aterizeze la locul accidentului și un elicopter SMURD din București. Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3