Donaris 930 x 122

furt calificat

UPDATE: BANDĂ DE HOȚI, ANIHILATĂ. BĂRBAȚI ARESTAȚI, MAȘINI CONFISCATE

UPDATE: Bandă de hoți, anihilată. Bărbați arestați, mașini confiscate. Cei 4 bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Patru argeșeni (cu vârste de 18, 20, 23 și 29 de ani, toți din comuna Dragoslavele) au fost reținuți pentru 24 de ore în urma mai multor percheziții care au avut loc ieri dimineață în municipiul Câmpulung și comunele Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești.

Polițiștii au descoperit la percheziții bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile, laptopuri și alte produse susceptibile a proveni din infracțiuni de furt, dar și două pistoale cu aer comprimat și circa 7 grame de substanțe posibil cu efect psihoactiv. De asemenea, trei autoturisme au fost confiscate.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Cei patru bărbaţi reţinuţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, precizează Poliția Argeș.

Amintim că polițiștii municipiului Câmpulung au făcut ieri treisprezece percheziții domiciliare în Câmpulung Muscel și în comunele învecinate (Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești), la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că din martie 2018 și până în prezent suspecții ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe din comunele Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăț, Bălilești și Țițești, locuințe din care ar fi furat bani, bijuterii, produse electronice și produse electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3