NOR CURIER 930X122

cocu

UPDATE: BĂRBAT DECEDAT

UPDATE: Bărbat decedat. După aproximativ trei ore de căutări, în jurul orei 1 noaptea, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit. A fost declarat decesul, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. În vârstă de 71 de ani, bărbatul era din București, dar avea o casă în Argeș. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Acum: Intervenție de urgență în Argeș. Un echipaj cu o autospecială și un altul cu o barcă pneumatică de la Detașamentul de Pompieri Pitești și Garda de Intervenție Vedea și un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă intervin la această oră în comuna argeșeană Cotmeana.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, intervenția este pentru căutarea unui bărbat care s-ar fi înecat într-un lac privat de pe raza localității.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Bărbatul s-ar fi aflat la pescuit. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90