Donaris 930 x 122

jandarmeria argeș

UPDATE: Descinderi la sedii RAR. Jandarmii din Argeş nu au participat

UPDATE: Jandarmeria Argeş transmite că nu a fost solicitată şi nu a participat la acţiunile la care se face referire pe site-ul Direcţiei Generale Anticorupţie. Este, cel mai probabil, o greşeală care s-a strecurat în comunicatul oficial al DGA, publicat AICI

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Ştirea iniţială

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Jandarmi din Argeș participă la descinderi la sedii RAR din Moldova.

În cursul zilei de 21 aprilie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 28 locații, situate pe raza județelor Vaslui, Galați și Bacău, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, I.G.P.R – Direcția de Operațiuni Speciale, Inspectoratelor de Jandarmi Județene Vaslui și Argeș și Gruparea de Jandarmi Mobila Bacău.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, DNA va fi în măsură să ofere detalii suplimentare, se precizează într-un comunicat al DGA.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3