New Profesional Consult 930 x 122

uzina dacia

UZINA DACIA REDUCE CAPACITATEA DE LUCRU

Potrivit unei note informative interne, în prima parte a lunii ianuarie 2021, activitatea pe Platforma Mioveni va fi redusă, urmând ca Uzina să funcţioneze la întreaga capacitate începând cu data de 11 ianuarie.

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

Astfel, zilele de 1, 2, respectiv 3 ianuarie sunt libere.

La Uzina de Vehicule Dacia, în perioada 4 – 6 ianuarie activitatea va redemara cu operaţiuni de mentenanţă,  iar în zilele de 7 şi 8 ianuarie începe lucrul în două schimburi, cu activităţi de mentenanţă pe schimbul 3, respectiv activităţi parţiale în funcţie de secţie.

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

La Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia activitatea va redemara gradual luni, 4 ianuarie, cu excepţia liniilor în sincron. În liniile de asamblaj, activitatea se va relua gradual în funcţie de cererea clienţilor.

Activităţile suport vor asigura personalul strict necesar pentru derularea activităţilor conform calendarului de mai sus.

Până la sfârşitul acestui an se lucrează la capacitate normală, exceptând zilele de sărbători legale.

(Foto: descriptiv)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90