Donaris 930 x 122

cetate

UNDE EȘTI TU, ȚEPEȘ DOAMNE? MUNTE DE GUNOAIE LA POALELE CETĂŢII POENARI!

În fiecare weekend zona Văii Argeşului este plină de turişti dornici să ajungă în special pe Transfăgărăşan. Sunt, însă, și destui care se opresc la cetatea de la Poenari a lui Vlad Țepeș, în comuna Arefu.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Nu toţi cei care ajung aici au bun simţ. Ba din contră! La poalele cetăţii, lângă râul Argeş, există amenajată o zonă de picnic. Iarba mustește de gunoaie lăsate la întâmplare de turişti, ba chiar şi în mijlocul apei sunt pungi cu deşeuri. În plus, pe marginea drumului care duce către Vidraru turiştii au aruncat pungi cu gunoaie, pungi pe care câinii le rup, împrăştiindu-le conţinutul peste tot. Nu este de mirare că în zonă a fost semnalată şi prezenţa urşilor, atraşi de resturile de mâncare lăsate în urmă de oameni.

Nu ar strica deloc ca aici în zilele cu afluenţă mare de turişti să îşi facă apariţia şi oamenii legii, iar cei care își bat joc de natură să fie amendaţi. Dacă vorba bună nu face mare lucru, poate reușim să ne civilizăm cu „biciul”!

Citiți și: Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3