930 x122 grota rece

autostrada

Veste proastă despre autostradă! Șoferii, tot mai revoltați

Veste proastă despre autostradă! Șoferii, tot mai revoltați

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

În această toamnă, compania de drumuri va inaugura doar 36 de km de autostradă.

Chiar dacă alți 80 de km de șosea de mare viteză și drum expres sunt într-un stadiu avansat de construire, nu există garanția finalizării lucrărilor până la sfârșitul anului.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Cele mai mari șanse sunt pentru drumul expres Craiova – Pitești.

Luna aceasta ar trebui să vedem prima inaugurare de autostradă din 2023. Nușfalău-Suplacu de Barcău de pe autostrada Transilvania are o lungime de 14 kilometri și va fi deschis la trei ani de la semnarea contractului de proiectare și execuție, notează Antena3 CNN.

Potrivit CNAIR, stadiul fizic de finalizare a lucrărilor este de 95%, iar termenul oficial pentru inaugurare este de 15 septembrie.

De asemenea, vor fi inaugurate alte două loturi de autostradă, ambele de pe autostrada Bucureștiului.

Este vorba despre un tronson de 11 kilometri din totalul de 19 kilometri pe inelul de nord între DN 1 Corbeanca și autostrada A 3 București  – Ploiești.

Veste proastă despre autostradă! Șoferii, tot mai revoltați

Inaugurarea se va face, cel mai probabil, în octombrie, întrucât se mai lucrează încă la pasajele peste DN1 și A3 și alți 11 kilometri între Bragadiru și DN5 Jilava.

Nu se pot deschide toți cei 16 kilometri până la Vidra în lipsa lotului 1, care este la puțin peste 70% execuție., mai notează sursa citată.

Alte patru loturi cu o lungime de aproximativ 80 de km de autostradă și drum expres mai sunt în lucru, iar finalizarea acestora până la sfârșitul anului depinde de mobilizarea constructorilor și de vremea din cele trei luni de toamnă.

,,UMB și-a asumat că va finaliza lotul trei al drumul expres Craiova – Pitești și a început lucrările pentru tronsonul lipsă de la Jitaru.

Strabag este în cărți pentru lotul de 16 kilometri de pe autostrada Transilvania între Câmpia Turzii și Chețani, și alți 13 kilometri de drum expres de la Oradea la Biharia, legătura cu Vama Borș II.

Cu o mobilizare mai bună ar fi Alsim Alrako.  Ar putea deschide cei 17 kilometri de pe lotul 1 Glina – Vidra, de pe autostrada București, însă șansele nu sunt chiar mari.”, încheie sursa citată.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3