Donaris 930 x 122

autostrada

Veste uriașă despre Autostrada Pitești – Sibiu!

Veste uriașă despre Autostrada Pitești – Sibiu!

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Încă un lot din Autostrada Sibiu – Pitești (A1) urmează să intre în construcție în această primăvară, potrivit ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu.

Mai exact, este vorba de secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș, unde austriecii de la Porr au finalizat proiectarea, anunță Economica.net.

Citiți și: Fără precedent pe autostradă! Nu s-a mai văzut așa ceva!

„Pe tronsonul 4, cei care au câștigat au terminat proiectarea și vor intra în această primăvară la execuție”, a spus ministrul.

Ministrul a mai spus că și pe loturile 2 și 3 vor începe lucrările de construcție tot anul acesta. Grindeanu a amintit că lotul 1 Sibiu – Boița a fost dat în trafic la finele anului trecut.

În ceea ce privește secțiunea 5 Pitești – Curtea de Argeș, termenul de finalizare este începutul anului 2025, potrivit șefului Transporturilor, care a mai menționat că lucrările au ajuns aici la un grad de execuție de circa 30%.

Detalii, AICI 

Foto: Pro Infrastructura

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90