Donaris 930 x 122

autostrada

Vestea zilei despre Autostrada București – Pitești!

Vestea zilei despre Autostrada București – Pitești!

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

Consiliul de Administrație al Companiei de Drumuri a aprobat lansarea licitațiilor pentru execuția a trei noduri rutiere.

Acestea ar urma să fie construite pe Autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și A3 București – Ploiești.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

Pe A1 București – Pitești nodul rutier de la Ionești km 72 va fi realizat la intersecția cu Drumul Județean 702 F, județul Dâmbovița.

Pe Autostrada Soarelui, nodul rutier de la Dragoș-Vodă este proiectat la km 90 în județul Călărași, intersecție cu DJ 306.

Pe A3 București – Ploiești nodul rutier va fi la Gruiu, km 36, intersecția cu Drumul Județean 101 C, în Ilfov.

Contractul de proiectare a fost semnat cu Search în primăvara 2021.

Avea 10 luni termen de relizare, iar ultimul termen de finalizare este 24 octombrie 2023, după 16 acte adiționale.

Nodul rutier de la Ionești, pe A1, este la doar câțiva kilometri distanță de cel existent la Petrești-Greci, intersecția cu DN 61, legătura cu Târgoviște via Găești sau cu DN 7 București – Pitești.

Detalii, AICI – Noduri rutiere pe autostrăzile care pornesc din București spre Pitești, Constanța și Ploiești: CNAIR scoate la licitație construirea nodurilor de la Ionești pe Autostrada A1, Dragoș-Vodă pe A2 și Gruiu pe A3

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Adrian spune:

    De o bandă în plus pe fiecare sens de mers când se va vorbi?

  • Ioan spune:

    Bucuresti Pitesti mai trebuie o banda pt Autocamioane mare tonaj cind va intra 2 autostrăzi in una vei circula ca pe actuala centură a Bucuresti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3