930×122 CUMPANA 5

dacia

Vestea zilei vine de la Dacia! Se întâmplă la Uzina din Mioveni

Vestea zilei vine de la Dacia! Se întâmplă la Uzina din Mioveni

Citiți și: Dacia a făcut anunțul IMPORTANT! S-a întâmplat!

Dacia a anunțat prețurile Jogger Hybrid pentru piața românească

Producătorul român Automobile Dacia, parte a grupului Renault, a dat publicității prețurile modelului Jogger Hybrid pentru piața din România.

Citiți și: Argeșul, pe podiumul economiei naționale!

Conform Dacia, citată de Economica.net, cea mai accesibilă versiune Jogger Hybrid este Expression, cu cinci locuri, care are un preț de bază de 23.750 de euro. La acest preț pot fi adăugate ca dotări opționale patru culori care costă 460 de euro, cardul pentru acces „mâini libere” (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro), scaune față încălzite (150 de euro) și aer condiționat cu reglare automată (200 de euro).

În cazul variantei Expression cu șapte locuri, prețul de catalog este de 24.650 de euro.

Având nivelul de echipare Extreme și cu cinci locuri, Dacia Jogger Hybrid costă minimum 24.600 de euro. Acestui nivel de echipare îi mai pot fi adăugate culorile metalizate (460 de euro), pachetul „City” cu senzor de unghi „mort” și de parcare (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro) și scaune față încălzite (150 de euro). Aceeași versiune, dar cu șapte locuri, are un preț de minimum 25.500 de euro.

Cu toate opționalele disponibile adăugate, prețul modelului Dacia Jogger Hybrid urcă la 26.610 euro.

Dacia a decis să deschidă comenzile pentru noul Jogger Hybrid în ianuarie 2023. Cei care comandă acum primul model Dacia cu sistem hibrid de propulsie vor primi mașina în martie 2023.

Purtând denumirea Dacia Jogger Hybrid 140, vehiculul preia sistemul de propulsie de la modele Renault deja existente pe piață. Vehiculul inaugurează motorizarea hibridă în gama Dacia oferind o putere combinată de 140 CP și este asamblat la Mioveni.

Foto  principal: Arhivă ePitești/ Descriptiv; Foto interior: Economica.net.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan spune:

    Trebuie să fii SANDILĂU să dai 24 000 de Euro pe o mașină ,care deja e Știut că are niste Erori , Hibe ,de Nouă. Se va Vinde la Fel de Bine ,cum sa Vândut , LODGY .

570×90 MAIA