930×122 CAPRA 5

autostrada

VEZI CE MAI SPUNE IOAN RUS DESPRE AUTOSTRADA PITEŞTI-SIBIU!

În momentul în care a lansat în dezbatere publică master planul de transport al României, ministrul Ioan Rus vorbea de drumul expres Piteşti – Sibiu.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Acum, vorbeşte tot mai mult de faptul că vom avea un drum expres până în 2018 pe această rută, dar că acesta va fi transformat în autostradă imediat ce vor fi fonduri.

Ioan Rus a reafirmat, în cadrul unui interviu pentru publicaţia „Capital”, că tronsonul Piteşti –Sibiu este gândit din start în termeni de autostradă. Exproprierile vor fi făcute conform condiţiilor ca şi pentru autostradă, pe o lăţime de 70 m, proiectul tehnic cu tot ce înseamna viaducte, tuneluri, poduri, toate vor respecta caracteristicile specifice autostrăzii.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

„În aceste condiţii, sperăm ca până în 2018 să reuşim să mergem de la Piteşti la Sibiu pe un drum expres, cu potenţial de autostradă. Cel mai important este însă să începem. Cel mai periculos este să continuăm să ne certăm în legătură cu felul în care ar trebui dezvoltată infrastructura de transport şi să nu facem, din acest motiv, nimic concret.

Poate cea mai mare efervescenţă a discuţiei pe baza master-planul a fost proiectul Piteşti – Sibiu. Ştiu cât de important este acest drum pentru cei de la Dacia Mioveni. Este clar că de la Piteşti la Sibiu vom avea autostrada, în doua faze”, a spus Rus.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90