930X122 MAIA

alegeri

VIDEO: INCONVENIENTE LA PREGĂTIREA ȘCOLILOR PENTRU ALEGERI

Așa cum se știe, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat miercuri o hotărâre care prevede ca toate orele din unitățile de învățământ care vor fi secții de votare pentru alegeri să se desfășoare online timp de patru zile, între 25 și 29 septembrie.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

Azi, în prima zi a intervalului, în școlile din Pitești se lucrează de zor la amenajarea secțiilor, în contextul noilor reglementări privind prevenirea răspândirii coronavirusului. Nu e simplu, fiindcă nici recuzita nu mai e cea clasică, nici condițiile desfășurării votului nu mai sunt identice cu cele de la precedentul scrutin.

Alin Vlad, directorul Școlii Gimnaziale „I.L. Caragiale” din Pitești (nr.16) explică: (VIDEO)

Citiți și: Premieră în România! Telefoanele, interzise în școli

 

Activitatea în școli urmează se reia de miercuri, 30 septembrie, după luarea măsurile necesare pentru igienizare și dezinfectare, conform scenariilor în se regăsește fiecare unitate școlară în parte.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3