EcoMoto 930×122

oprit în trafic

Video – Nu a oprit la semnalele polițistului și a rămas fără permis!

În cadrul acțiunii desfășurată la această oră pe DN 73 de către  polițiștii argeșeni, un șofer a rămas fără permis de conducere.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri și și-a văzut de drum. Întâmplarea a avut loc pe raza comunei Mărăcineni.

 

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

Deoarece șoferul nu a respectat semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea autoturismului în trafic, acesta fiind ulterior oprit la câteva sute de metri de punctul de desfășurare al acțiunii.

 

Conducătorul auto a fost identificat și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Întrebat de ce nu a oprit la semnalele agenților rutieri, bărbatul și-a motivat gestul spunând că nu și-a dat seama că pe el vor să-l oprească polițiștii și de aceia și-a continuat drumul.

În urma acestei abateri, șoferul a fost sancționat contravențional, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru 30 de zile.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90