930 x122 grota rece

bulevardul libertății

Video – Probleme în Trivale. Bulevardul Libertății va fi spart în următoarea perioadă

În cadrul conferinței de presă desfășurate, în această dimineață, la primăria Pitești, primarul Cristian Gentea a declarat că Bulevardul Libertății va fi spart în următoarea perioadă. Această hotărâre s-a luat din cauza faptului că, mai mulți cetățeni care locuiesc în Trivale, în blocurile din zona Profi, s-au plâns că au probleme la alimentarea cu apă. Mai exact, aceștia s-au plâns de lipsa presiunii. Este vorba despre un număr total de 15 blocuri.

Citiți și: PITEȘTENI DIN TRIVALE, MONITORIZAȚI VIDEO ȘI AMENDAȚI

Pentru rezolvarea acestei probleme s-a hotărât înlocuirea conductei, care implică și legarea la un branșament care se află pe cealaltă parte a străzii. Pentru ca acest lucru să fie posibil, singura soluție găsită este spargerea Bulevardului Libertății, în zona supermarketului Profi.

Cristian Gentea susține că, deși nu este de acord cu spargerea străzii, nu s-a găsit altă soluție pentru rezolvarea problemei, iar aceste lucrări sunt necesare, de aceea nu a putut refuza avizul de spargere a bulevardului.

Citiți și: TRAS PE DREAPTA ÎN TRIVALE. CE AU DESCOPERIT POLIȚIȘTII

Important de precizat este faptul că, fiind asfaltat în mandatul trecut, recepția finală a bulevardului nici măcar nu a fost făcută.

După legarea la branșament, bulevardul va fi refăcut.

VIDEO – VEZI DISCUȚIA DE LA MINUTUL 08.24

Am o problemă în Trivale, legată de Apă Canal, sper să se înțeleagă. În mandatul trecut a fost asfaltat Bulevardul Republicii (n.r. cel mai probabil acesta a vrut să spună Bulevardul Libertății, la el făcând referire), dar acolo sunt mari probleme cu alimentarea (n.r. cu apă). Am aici 15 blocuri, toate blocurile de la Profi până sus la giratoriu către Cornul Vânătorului, 15 blocuri care s-au plâns de presiune mică, de tot felul de avarii. Atunci, s-a hotărât înlocuirea conductei, numai că, un pic mai sus de Profi trebuie să facem legătura cu branșamentul care e pe partea cealaltă. Eu nu sunt de acord să spargem străzile.

Peste tot unde am asfaltat le-am spus dinainte, am anunțat toți cetățenii din zonă să-și facă branșamente din timp pentru că nu vom mai da aprobare pentru a sparge străzile, numai că aici m-am blocat. Este o lucrare făcută de 2 ani de zile și nu există niciun fel de posibilitate pentru traversare, sunt atât de multe conducte acolo, și de gaze, și electrice, și termoficare. Am fost la fața locului, mi-au explicat.

Dacă spargem bulevardul, mă înjură lumea că l-am spart, dacă nu-l spargem sunt 15 blocuri care nu pot fi alimentate, deci sunt la jumate și, efectiv, până la urmă vom sparge bulevardul. Constructorul a luat acceptul celui care a asfaltat bulevardul, pentru că recepția finală nu a fost făcută, și bineînțeles că se va apuca de refacere ca să iasă așa cum trebuie. Efectiv n-am avut ce să fac.”, a declarat Cristian Gentea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Poate cu ocazia refacerii o sa scoata si piatra cubica din statia complex 2 ca tare galagioasa e dar si peirculoasa vin multi cu viteza iar cand ploua piatra nu are aderenta ca asfaltul

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3