Donaris 930 x 122

amenzi

Video: Restaurantul La Butoaie, „ars” de jandarmi cu 5.000 de lei. Amenzi au fost aplicate și clienților

Peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.000 de lei, au fost aplicate de jandarmi în la sfârșit de săptămână.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

 

„Și în acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de polițiști au continuat seria acțiunilor de verificare a măsurilor sanitare pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 24.000 de lei.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

 

În data de 16.01.2021 jandarmii argeșeni care executau acțiuni de verificare pe raza municipiului Pitești au depistat în spațiul închis al unui restaurant mai multe persoane care fumau, fapt pentru care administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 5000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul în spațiul interior. În același timp trei persoane au fost sancționate pentru faptul că fumau în spațiul interior al restaurantului. Restul sancțiunilor au fost aplicate cu preponderență persoanelor care nu au purtat masca de protecție în mod corespunzător sau nu au putut justifica prezența în spațiul public în intervalul 23.00-05.00”, precizează IJJ Argeș.

 

Este vorba de restaurantul „La Butoaie”.

Acest gen de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA