EcoMoto 930×122

balcon

Video – Un copil și-a încuiat mama pe balcon

Update, ora 11. 46 – ISU Argeș transmite: femeia (mama copilului) cu vârsta de 30 de ani cu atac de panică, nu a necesitat transportul la spital. Situația a fost rezolvată cu bine.

Citiți și: Bebeluș în stare gravă! Elicopterul SMURD aterizează de urgență la Stadion

Știrea inițială:

Un copil și-a încuiat mama pe balcon, intr-un bloc de lângă hypermarket-ul Kaufland – din cartierul piteștean, Craiovei.

Citiți și: Argeș. 3000 de lei pentru fiecare nou-născut! Acum s-a anunțat!

Situație inedită în cartierul Craiovei! Un copil de un an și opt luni a făcut cum a făcut și și-a lăsat mama încuiată pe balconul apartamentului. Nu este pentru prima oară când copiii își lasă părinții fără posibilitatea de a intra în locuință, doar că în acest caz surprinde vârsta foarte mică a minorului.

 

La fața locului  – au intervenit pompierii argeșeni pentru deblocarea persoanei și pentru asigurarea asistenței medicale la nevoie.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90