EcoMoto 930×122

primaria pitesti

A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

Update: La festivitate, a urcat pe scenă și Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii.

Aceasta a felicitat autoritățile pentru evenimentul devenit tradiție la Pitești, dar și pentru felul în care s-a dezvoltat municipiul.

Citiți și: Spectacolul continuă! Concert mult așteptat în Parcul Lunca Argeșului, ACUM

Știrea inițială: La această oră, la Filarmonica Pitești are loc o festivitate oficială cu prilejul ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor.

Cea mai importantă și mai cunoscută manifestare dendro-floricolă, social-culturală, artistică, sportivă și comercială a Piteștiului a ajuns la ediția cu numărul 47.

Ilarie Isac, „părintele Simfoniei Lalelelor” a primit de la primarul municipiului, o plachetă personalizată:

Imagini live:

Programul de azi, 19 aprilie:

După festivitate vor avea loc, în centrul orașului, Parada Florilor și deschiderea oficială a festivalului.

Apoi:

-Deschiderea oficială, în Parcul „Lunca Argeșului”: pavilion expozițional, grădinile amenajate de elevi, ateliere de creație și design floral, expoziția florală în aer liber, târgul de flori etc.;

-13:00 – 15:30: Spectacol de muzică și dans (Latin Street Dance, Total Dance, Catedra de Muzică a UPB – Centrul Universitar Pitești) – scena în aer liber, Parcul „Lunca Argeșului”;

-16:00 – 18:30: Simpozion tehnico – științific al celei de-a 47-a ediții a Simfoniei Lalelelor – Institutul de Cercetare Pomicolă Mărăcineni;

La ora 19:30 este programat un Concert extraordinar al Filarmonicii Pitești (dirijor Tiberiu Dragoș Oprea, pianist Ștefan Doniga), invitați speciali: soprana pop-opera Iana Novac și formația DISTINTO – scena în aer liber, Parcul „Lunca Argeșului”.

Video: Primăria Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90